
SANNE
Mijn naam is Sanne en samen met Merijn verzorg ik met veel plezier de etentjes aan de lange tafel, daarnaast zet ik mijn passie voor koffie om in barista diensten onder de naam SAM koffie.
Naast deze ondernemingsactiviteiten ben ik werkzaam als projectleider funding & financie bij een maatschappelijk adviesbureau, waar we werken aan een eerlijke en toegankelijke energietransitie. Ik vind het in alles wat ik doe ontzettend belangrijk dat iedereen een gelijke kans krijgt en maak graag de maatschappij een stukje toegankelijker en meer divers voor zover ik daaraan kan bijdragen.
Ik hou van overzicht en structuur en heb dan ook vaak de overview als het gaat om het organiseren van diners. Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, zo maak ik bijvoorbeeld ook deze website, onze logo's en de menukaartjes.
Vanuit mijn (bij)baan bij een koffietent heb ik een passie ontwikkeld voor koffie. Het hele proces van bes op een plantage tot jouw cappu to go met een mooie tulp erin bevat zoveel ambacht! Deze passie breng ik graag over, met veel geduld en aandacht voor ieder onderdeel van het proces, en natuurlijk voor jou. Daarnaast vind ik dat we met ons consumentengebruik allemaal een beetje moeten denken aan hoe we wat zuiniger kunnen zijn voor de wereld en de mensen die daarin leven, dit neem ik ook mee in bijvoorbeeld de afkomst van de boon of het gebruik van plastic koffiebekers.
Een leuk feitje over mij is dat ik 's ochtends het eerste uur eigenlijk met niemand praat totdat ik mijn espresso heb gehad - die Merijn mij zelfs vaak brengt op bed!

MERIJN
Mijn naam is Merijn en samen met Sanne verzorg ik de San Marino etentjes op maat.
Naast deze onderneming ben ik werkzaam in de energietransitie en verduurzaming, een passie die ik graag meeneem in de San Marino etentjes, door middel van lokaal biologisch en vegetarisch eten te bereiden.
Als persoon ben ik gek op humor, sta ik altijd open om dingen te leren en ben ik altijd geïnteresseerd in een ander. Ik zorg dan ook graag dat uw wensen gehoord worden en vertaald in een fantastische avond afgestemd op uw wensen en gezelschap.
Al mijn hele leven heb ik wat gehad met koken, lekker eten en de gezelligheid die het met zich meebrengt. Dat is dan ook de reden dat ik dit graag doe! Ik ben dan ook vaak het brein achter het menu, de organisatie op de achtergrond is dan weer meer iets voor mijn vrouw to be ;) (she said yes!!)
Een leuk feitje over mij is dat ik dit verhaal vanuit Senegal typ, terwijl ik net wat heerlijke gamba's op het strand heb gescoord (vers gevangen vanochtend vanuit de vissersbootjes op zee!) die ik zo ga bereiden voor mijn lieve familie.
