
De eerste lange tafel diners
In mei en juli van 2024 hebben San & Marino voor het eerst diners aan de lange tafel georganiseerd. Onze familie en vrienden kwamen tezamen in een weiland in Drenthe om te genieten van onze kookkunsten. We decoreerden de locatie, stonden twee dagen in de keuken en voorzagen onze naasten van maar liefst acht gangen aan lekkernijen, voornamelijk van gewassen van de boerderij. Het werden ontzettend gezellige avonden waarbij iedereen genoot van elkaar en het eten.
Achteraf vroegen we onze gasten om hun ervaring:
'Het eten was heel verassend en lekker'
'Echt magische experience door alles bij elkaar: locatie, opmaak, gezelschap, maar vooral jullie organisatie- en kookskills.'
'Ik had hoge verwachtingen maar die zijn ook waar gemaakt: heerlijk eten, lekkere drankjes, warme sfeer en good company!'

Filterkoffieproeverij & -workshop
SAM in actie! Onlangs mocht Sanne een gezellige zondagmiddag verjaardag wat opleuken met een filterkoffie proeverij. Tijdens het zetten en het proeven leerde de gasten alles over de koffieboon en het proces van plantage tot de koffie bij jouw thuis. Door te beginnen met het proeven van voorgemalen Perla koffie tot uiteindelijk het proeven van een versgemalen exclusieve single origin boon leerde de gasten hoe veelzijdig een 'simpele' opschenk koffie kan zijn. Ze weten nu hoe complex het zetten van een espresso kan zijn voor een barista in een koffiebar en ze gingen allemaal met lessen en trucjes weer naar huis over hoe ze hun kopje koffie 's ochtends tot een hoger niveau kunnen tillen. Hieronder een citaat van één van de gasten:
'Heel leuk concept, zo'n proeverij. Je verteld zo enthousiast en met veel kennis van zaken. Ontzettend leuk en inspirerend gedaan!'
Sanne heeft genoten en verspreid haar kennis en ervaring graag nog wat verder dan deze keuken. Wil jij dit nou ook? Stuur een berichtje!